MV-Jäähdytys Oy:n palvelu suurkeittiölaitteille vahvistuu! Nyt ravintolat ja suurkeittiöt saavat entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua kun samasta numerosta saa huollot, korjaukset ja asennukset myös uuneille, tiskikoneille ja muille keittiön elintärkeille laitteille. Lue tiedoite kokonaisuudessaan TÄSTÄ !

Uudet osoitteet

Olemme muuttaneet Helsingissä ja Tampereella. Olemme muuttaneet Vantaan Mestarintieltä Helsinkiin Malmille, osoitteeseen Hyttitie 4 B, ja Tampereella osoitteeseen Aarporankatu 14. Jämsän osoite säilyy ennallaan.

26.10.2016 Puhelinoperaattori vaihtuu

Kaikki puhelinnumerot säilyvät ennallaan, mutta 31.10.2016-2.11.2016 käyttöönoto vuoksi muutoksesta saattaa aiheutua katkoksia. Meidät tavoittaa myös sähköpostitse, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@mv-jaahdytys.fi. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä.

Muistatko viime kesän helteet?

Tilaa helpotus nyt niin nautit tulevasta enemmän Aurinko, loma, viileä järvi… Nämä moni muistaa edellistä kesästä. Toisilla taas mieleen nousevat punaiset kasvot, selkää valuvat hikipisarat, kuumassa äksyilevät asiakkaat, ajatusten harhaileminen jonnekin varjoisan puun juurelle. Miten lämpötila vaikuttaa yrityksesi liikevaihtoon ja asiakastyytyväisyyteen? Viipyilevätkö asiakkaasi pitempään, koska tarjoat raikkaan keitaan helteen keskellä vai suuntaako askel ripeästi kohti seuraavaa kauppaa – jos vaikka [...]
Kylmälaitteen omistajan velvollisuudet

Kylmälaitteet omistajan velvollisuudet

Tehtävä 1. Teetä vuototarkastukset Vuototarkastuksen teettäminen on kylmälaitteen omistajan tai haltijan vastuulla ja sen saa tehdä vain Tukesin asianomaiseen rekisteriin merkitty kylmäliike. Säädökset koskevat sekä HFC-kylmäaineilla että jo markkinoilta poistuneilla CFC- tai HCFC-kylmäaineilla toteutettuja laitoksia. Tarkastukset tulee toteuttaa seuraavasti: Tarkastusväliä voidaan pidentään 30 kg tai enemmän kylmäainetta sisältävillä laitteilla kerran vuodessa tehtäväksi ja 300 kg tai enemmän ainetta sisältävillä laitteilla kerran [...]