MV-Jäähdytyksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 20.7.2020 alkaen DI, eMBA Ilpo Mäkelä. Nykyinen toimitusjohtaja Lasse Virkki jatkaa tehtäviään yhtiön kehitysjohtajana sekä Tampereen aluejohtajana.

”Olemme yhdessä MV-Jäähdytyksen henkilöstön kanssa kasvaneet nopeasti 50 työntekijän yhtiöstä yli 160 työntekijän kasvuyhtiöksi, asiakkaiden tarpeita kuunnellen. MV-Jäähdytyksen johdon vahvistaminen on meille tärkeää ja samalla se mahdollistaa meille liiketoiminta- ja kasvumahdollisuuksien hyödyntämisen aiempaa paremmin”, kertoo toimitusjohtaja Lasse Virkki.

Toimitusjohtajana aloittava Ilpo Mäkelä (41) on toiminut yhtiön hallituksen jäsenenä yli vuoden ajan ja tuntee MV-Jäähdytyksen toimialan entuudestaan. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä mm. Avarn Security ja Huurre -yhtiöissä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

”On hienoa liittyä mukaan MV-Jäähdytyksen erittäin osaavaan tiimiin. Yhtiö on saavuttanut vahvan markkina-aseman koko henkilöstönsä voimin. On tärkeää, että pystymme edelleen kasvamaan ja luomaan myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia, mutta samalla säilyttäen nykyisen esimerkillisen asiakaspalveluhenkisyyden ja ketterät toimintavavat”, sanoo uusi toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä.


Lisätietoja:
Lasse Virkki, puh. +358 40 058 0447, lasse.virkki@mv-jaahdytys.fi
Ilpo Mäkelä, puh. +358 40 408 8308, ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi