Oletko kylmäalan, talotekniikan tai kiinteistönhoidon ammattilainen, asentaja, huoltomies tai tekninen isännöitsijä? Tunnetko muutoin talotekniset laitteet ja järjestelmät sekä alan palvelut ja toimintatavat tai omaatko muuten vahvaa kiinnostusta mainituille aloille?

Kylmälaitehuollon palvelumyyjänä pääset hyödyntämään osaamistasi toimistoympäristössä. Yrityksemme tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan erikoisalalla. Olet työyhteisön jäsen, jossa miellyttävä ilmapiiri ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita. Yrityksemme palvelumyyjillä on palveluhalukkuutta ja yhteistyökykyä. Lisäksi heitä yhdistää työtä pelkäämätön positiivinen asenne ja jämäkkä työote. Keskeistä on, että myös sinä haluat aidosti menestyä myyntitehtävissä. Tutustut avoimin mielin uusiin tehtäviin sekä tapoihin toimia. Pääset helposti tilanteen tasalle, kuuntelet ja osaat ymmärtää asiakkaan tarpeet. Olet yhteydessä asiakkaisiin sähköisten viestintävälineiden sekä puhelimen välityksellä. Työnkuvaan kuuluvat osittain myös asiakaskäynnit ja laitekartoitukset.

Työ on pääsääntöisesti toimistotyötä ja työaika on arkisin klo 8.00–16.00, 37,5 tuntia viikossa. Tarjoamme sinulle halutessasi kannustavan palkkamallin myyntityöhön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelumyyntipäällikkö Eerika Turunen, eerika.turunen@mv-jaahdytys.fi tai 020 7861 908.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@mv-jaahdytys.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020 mennessä sisältäen CV:n sekä palkkatoiveen. Aloitamme osan haastatteluista jo hakuaikana.