Kokonaisuus yhdeltä toimijalta

Suunnittelemme ja toteutamme jäähdytys-, lämmitys-, kylmä-, pakaste- ja olosuhdehallintaratkaisuja useille eri aloille ja tarpeisiin. Meiltä ei löydy erikseen projektimyyjiä – on vain projektipäälliköitä. Projektipäälliköt ovat alansa asiantuntijoita, jotka kykenevät suunnittelemaan ja toteuttamaan koko projektin alusta loppuun saakka.

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan ratkaisu, jonka vaatimuksina on kestävyys, energiatehokkuus sekä matalat elinkaarikustannukset. Kohteeseen tutustumisen jälkeen luodaan yhteisen etenemissuunnitelman mukainen tarjous, solmitaan urakkasopimus, johdetaan työmaan toimintaa ja luovutetaan lopuksi valmis laitos. Asiakkaamme valitsevat meidät, sillä kiistaton ammattitaitomme kulkee käsi kädessä kilpailukykyisen kokonaishintamme kanssa.

Työmaapätevät projektiasentajamme hallitsevat kylmätekniikan lisäksi myös sähköasennukset ja voivat tarvittaessa hoitaa myös putkityöt. Projektin päättyessä tilaajamme saa kattavan raportin ja haluaakin usein jatkaa yhteistyötä huoltosopimuksen piirissä. Säännöllisillä ennakkohuolloilla varmistetaan laitoksen toimintavarmuus ja energiatehokkuus myös jatkossa.

Jätä kaikki huoleksemme!

1. Kannamme pääurakoitsijan vastuun
2. Projektipäälliköt ovat alansa asiantuntijoita
3. Kilpailukykyiset hinnat ja korkea laatu kuuluvat aina samaan pakettiin

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö ja projektipäällikkömme on sinuun yhteydessä.
Tai soita meille 020 7861 900 !