Kartoitus

Kilpailuta kylmälaitekartoituksella!

Onko tämä tuttu tilanne: haluaisit kilpailuttaa kylmälaitteidesi huoltosopimuksen, mutta et pysty antamaan tarkkaa selvitystä laitteiden tyypeistä, sijainneista ja muista tiedoista. Niinpä tarjouksetkin perustuvat arvailuun todellisen huoltotarpeen sijaan.

Mihin jäähdytyslaitekartoitusta tarvitaan?

Jos et tunne omia tai asiakkaasi jäähdytyslaitteita, kerätään kartoituksessa yksityiskohtaiset tiedot kaikista jäähdytyslaitteista. Niille luodaan laitekohtainen huolto-ohjelma, jonka perusteella voimme tarjota juuri sinulle sopivan huoltosopimuksen.

Miten hyödyt jäähdytyslaitekartoituksesta?

Jos haluat kilpailuttaa omat tai asiakkaasi jäähdytyslaitehuollot, sinun on mahdotonta saada vertailukelpoisia tarjouksia vajavaisilla laitetiedoilla ja osittain tai kokonaan puuttuvalla huolto-ohjelmalla. Lisäksi vaarannat jäähdytysprosessiesi elinkaaren jos huolto-ohjelmaa ei ole määritelty ammattitaitoisesti.

Mitä saan jäähdytyslaitekartoituksessa?

Saat yksityiskohtaisen laitekortiston ja laitekohtaisen huolto-ohjelman. Jäähdytyslaitekartoituksesta selviää mm. jäähdytyslaitteiden ikä ja kunto, kylmäainemäärä, sijainti ja käyttöaste. Lisäksi niille määritetään suositeltu huoltoväli ja huoltotoimenpiteet.

Tilaa heti!Yhteystiedot


Jäähdytyslaitteet


Toimitustiedot* -merkityt kentät ovat pakollisia.