Suurkeittiölaitteiden huolto

Kun suurkeittiölaitteet merkitsevät liiketoiminnallesi paljon!

Suurkeittiölaitteiden toimintavarmuus ja luotettavuus ovat erityisen tärkeitä tekijöitä ravintoloille ja muille ammattikeittiölaitteita hyödyntäville yrityksille. Ennakoivan huollon avulla voidaan välttyä ikäviltä tilanteilta, jossa laitteet yllättäen sanovat itsensä irti.

Kokonaisvaltainen ja nopea ammattikeittiölaitteiden huolto

Me MV-Jäähdytyksellä olemme kokonaisvaltainen suurkeittiölaitteiden huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut monimerkkihuolto ja huollamme kaikki Suomeen tuodut kylmät sekä lämpimät suurkeittiölaitteet.

Suurkeittiölaitteiden ennakoivat huollot sekä huoltopäivystykset

Huolehtimalla ammattikeittiölaitteiden ennakoivasta huollosta varmistat mekaanisten laitteiden toimivuuden myös jatkossa. Laitteiden käyttöikä pitenee merkittävästi ja toimintavarmuus pysyy hyvänä, kun laitteille suoritetaan säännöllisesti ennakoivaa huoltoa.

Äkillisiä vikoja ei pääse muodostumaan ja säännöllisen huollon avulla säästät kustannuksia sekä parannat työturvallisuutta. Erillistä päivystysmaksua vastaan huollamme laitevikoja myös viikonloppuisin. Huoltopäivystyksemme saat kiinni soittamalla numeroon 020 7861 900.

Merkkiriippumaton huoltopäivystys 24h

Olemme ainoa toimija Suomessa, joka huoltaa sekä kylmiä että lämpimiä suurkeittiölaitteita. Vastaamme nopeasti huoltopyyntöihin ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla huollamme ammattikeittiölaitteita viikon jokaisena päivänä.

Merkkiriippumattomana toimijana huoltamiamme laitemerkkejä ovat esimerkiksi Electrolux, Metos ja Kopal. Huollamme esimerkiksi tunnelitiskikoneita, yhdistelmäuuneja, patoja, ammattikahvinkeittimiä sekä paljon muita ammattikeittiölaitteita.

Soita ja kysy tarjousta kokonaisvaltaisesta huoltosopimuksesta tai sopivasta kartoitusajankohdasta!