Ilmastoinnin jäähdytys

Ilmastoinnin jäähdytys on osa työergonomiaa!

Saneerauskohteet

Kun on aika ajanmukaistaa tilojesi jäähdytysilmastointi, autamme sinua mielellämme. Saneerauskohteet ovat usein haasteellisia laitteistolle liikenevän tilan ja putkivetojen suhteen. MV-jäähdytys löytää varmasti tiloihisi ja tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Ota yhteyttä, niin tulemme käymään!

Uudet kohteet

Uudisrakennuskohteissa ilmastoinnin jäähdytys on entistä kiinteämmin suunnitelmissa mukana. MV-Jäähdytys on joustava, nopea ja varma urakoitsija suunnittelusta ja laitevalinnoista työmaan sujuvaan pyörimiseen saakka – huolto- ja takuuasioita unohtamatta. Samat asentajat tekevät putki-, kylmä- ja sähkötyöt sekä opastavat käytössä, jolloin turhat välikädet jäävät pois.

Mukavuutta koko rahalla

Ratkaisuissamme otamme huomioon laitteiston elinkaarikustannukset sekä kiinteistösi ja toimintasi asettamat vaatimukset. Lisäksi huomioitavana on esteettisyys, melutaso ja huollettavuus. Tavoitteena on aina investoinnin ja ylläpidon järkevä suhde – mukava työympäristö minimirahalla.

Sopivimmat teknologiat

Jokainen kohde on vaatimuksiltaan erilainen. Niinpä tarjoamme uusimmat ratkaisut merkkiriippumattomasti. Oli sisäyksiköitä yksi tai sata, jäähdytys suorahöyrysteinen tai epäsuora, VRF tai vapaajäähdytys – MV-Jäähdytys tuntee ilmastoinnin jäähdytyksen vaihtoehdot.