Kylmätilat

MV-Jäähdytys toimittaa kaikenkokoiset kylmätilat joustavasti ja luotettavasti!

Kaikkialle, missä tarvitaan kylmää

Elintarvikeala on perinteinen kylmätilojen käyttäjä, mutta sovelluksia riittää taimistoista autovarastoihin – ja lisää keksitään koko ajan. Koska emme kaihda vaativiakaan hankkeita, on MV-jäähdytykselle kertynyt ainutlaatuinen kokemuspohja alan töistä kylmiöistä pakastustunneleihin.

Kylmätilat avaimet käteen -periaatteella

Toimitusmallimme mahdollistaa sen, että saat kylmä- ja pakastetilasi tavaraa vaille valmiina – me asennamme myös valot ja hyllyt. Asentajillamme on pätevyys hoitaa kaikki osa-alueet sähkösyötöstä ovenkahvaan.

Nopeutta ja joustoa

Arvostamme asiakkaitamme, joten tarpeesi ovat meille etusijalla. Nopeat ja varmat toimitukset ovat urakointimme lähtökohtia. Jos työmaasi muut aikataulut antavat tarvetta joustaa ennakkoon sovitusta aikataulusta, löydämme aina kaikille sopivan ratkaisun.

Taloudellisia kylmätiloja

Hyvin suunniteltu pakaste- tai kylmätilatoimitus on taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Syntyvä hukkalämpö voidaan käyttää hyödyksi kiinteistön lämmitysjärjestelmässä, ja ulkoilman viileyttä hyödyntävä vapaajäähdytys voi pienentää sähkölaskuja merkittävästikin. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle alan viileimmistä uutuuksista!