Prosessit, puhdastilat ja muut

Avanto messuille? Ympärivuotinen jääbaari? Jäänmurtajan testiallas? Kun sinulla on tarve, MV-Jäähdytys toteuttaa sen!

Ensin on asiakas

Oli tarpeesi sitten työstökoneen öljyn jäähdytys tai jotakin eksoottisempaa, lähdemme aina sinun tarpeistasi. Ratkomme kunnianhimoisella ja ennakkoluulottomalla asenteella haasteita, joita harva yritys edes ottaisi vastaan. -30 asteen talvi testiomakotitalon ympärille? Järjestyy. Ilmankosteuden hallinta prosentin tarkkuudella ja puolen asteen lämpötilahuojunta? Ei ongelmaa. Puhdastila turvalasin laminointiin? Hoituu.

Kun perus ei riitä

Vaativat prosessijäähdytyksen ja puhdastilojen ratkaisut edellyttävät perusosaamisen ylittävää tuntemusta laadukkaista jäähdytyslaitteista, niiden mahdollisuuksista ja asentamisesta – työkaluista ja niiden käytöstä. Pienet toleranssit edellyttävät tarkkuutta kaikissa työvaiheissa. Jos jossakin vaiheessa projektia huomataan epäkohta, se otetaan esiin ja korjataan.

Kerro tarpeesi

Meille mikään projekti ei ole ”vain” teollisuuden prosessijäähdytys, arkistotila tai laboratorio – kun pyrkii parhaaseen lopputulokseen, löytyy aina kehittymisen paikkoja. Jos arvelet voivasi yllättää meidät uudella haasteella, ota yhteyttä!