Referenssit

Esimerkkejä projekteistamme

Arctia Shipping Oy:n kelluva toimistorakennus

Arctia Shipping Oy on rakennuttanut Helsingin Katajannokan Merikasarmin laiturin yhteyteen jäämurtajatoiminnan maahenkilökunnan käyttöön kaksikerroksisen, kelluvan kansilastiponttonin päälle sijoittuvan toimistorakennuksen. Pääurakoitsija käytti kohteessa paljon työvoimaa, joiden työkokemus perustuu maailmanmainetta keränneiden loistoristeilijöiden rakentamiseen. Rakentamisen laatu onkin rakennuksessa huippuluokkaa. MV-Jäähdytys Oy toimitti kohteeseen vedenjäähdyttimen ja ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmän.

Vanha Kauppahalli

Helsingin Kauppatorin kupeessa sijaitseva Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Gustaf Nyströmin suunnittelema halli on Helsingin vanhin. Kauppiaiden valikoimista löytyvät mm. juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät ja leivokset sekä mausteet, kahvit ja teet. Hallikauppiaat hoitavat myös erikoistilaukset tarvittaessa. Vanhaan kauppahalliin tehtiin pitkä, lähes puolentoista vuoden remontti. Suurin osa remontin jäljistä on näkymätöntä, sillä kyseessä oli pakon edessä tehty peruskorjaus. MV-Jäähdytys Oy toimitti vanhaan kauppahalliin sen peruskorjauksen yhteydessä 32 kappaletta kylmiöitä koneistoineen.

Nokia Siemens Networks säästää älykkäällä jäähdytyksellä

nsn_logo

Nokia Siemens Networks on yksi maailman johtavista kommunikaatiopalveluiden rakentajista. Kun jäähdytettäviä ATK-laitteita on paljon, on energiankulutuksella merkitystä niin kustannusten kuin ekologiankin kannalta. MV-Jäähdytys toimitti Nokia Siemens Networksille älykkäät ja energiatehokkaat datacenter-kaappikojeet ja vedenjäähdyttimet.

Tapsan Tahdit panostaa yleisön viihtyvyyteen

tapsan_tahdit_logo

Tapsan Tahdit on Nokialla vuosittain järjestettävä 15 000 hengen musiikkitapahtuma. Ettei yleisön ja esiintyjien olo kävisi heinäkuun helteillä tukalaksi, toimittaa MV-Jäähdytys tapahtuman anniskelualueille ja backstagelle tilapäisjäähdytyksen aivan uudenlaisella Vuokrakylmä-konseptilla. Siinä vuokratut jäähdytyslaitteet voi asentaa ja käynnistää kuka tahansa – todellinen plug and play -ratkaisu siis. Tavoitteena on laajentaa konseptia toimimaan esimerkiksi konevuokraamoiden kautta, jolloin kuka tahansa voi vaivatta lisätä kesäjuhliensa mukavuutta Vuokrakylmällä.

Lahti Energia – kylmäterminaalia jäähdytetään ulkoilmalla lähes ilmaiseksi!

lahti_energia

Lahti Energia on monipuolinen energia-alan yritys, joka tuottaa ja myy sähköä kaikkialle Suomeen ja lämpöä jakeluverkkonsa alueella. MV-Jäähdytys toimitti Lahti Energialle N kylmäterminaalia, jotka kuluttavat merkittävästi vähemmän energiaa kuin tavanomaisella tekniikalla toteutetut vastaavan kokoiset kylmätilat. Energiaa säästävä vapaajäähdytys ei siis ole vain ilmastoinnin jäähdytyksen etuoikeus. Sitä voidaan hyödyntää myös kylmävarastojen jäähdyttämiseen – jopa 1200 tuntia vuodessa.

TeliaSonera – ”energiankulutuksen säästöt 5700€ kuukaudessa verrattuna vanhaan, kiitos!”

telia-sonera

TeliaSonera tarjoaa verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja, joiden avulla sen asiakkaat voivat viestiä helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. MV-Jäähdytyksen TeliaSoneralle toteuttama datacenter tuottaa älykkäällä puhallintekniikalla ja jäähdytyslaitteiden ajotavalla merkittäviä kustannussäästöjä sekä auttaa huolehtimaan ympäristöstä.

Oasis of the Seas nosti tietojärjestelmänsä jaloilleen MV-Jäähdytyksen turvin

oasis_of_the_seas_logo

Oasis of the Seas on STX Europen Turun telakalla Royal Caribbean International -varustamolle rakennettu maailman kaikkien aikojen suurin matkustaja-alus. Kun alus oli valmistumassa, täytyi aluksen datacenter-tiloja päästä jo käynnistämään, vaikka niiden varsinainen jäähdytysjärjestelmä oli vielä pahasti kesken. MV-Jäähdytys oli ainoa yritys, joka pystyi toimittamaan tiloihin riittävän tehokkaan tilapäisjäähdytyksen rakennustöiden ajaksi.

Suuren saksalaisketjun päivittäistavarakauppoja viilentää MV-Jäähdytys

Kun saksalainen päivittäistavarakauppa päätti muutaman kuukauden aikana rakentaa jäähdytyksen yli sataan myymälään, täytyi urakoitsijoihin voida luottaa. Tiukalla aikataululla toimiessa oli MV-Jäähdytyksen toimintatavasta paljon etua: samat asentajat suoriutuivat urakkaan kuuluvista sähkö- ja putkitöistä. Niinpä MV-Jäähdytys suoriutuikin omasta urakasta aikataulussa ja ilman reklamaatioita.

Clarion Hotelli