Rekrytointi

 

Pienistä kipinöistä syntyy vahvin liekki.

Toimipisteissämme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä työskentelee monenlaista oman alansa ammattilaista. Kylmäasentajamme, ammattikeittiöasentajamme, työnjohtajamme, tekniset asiantuntijamme sekä muu hallinnollinen henkilöstömme on ylpeitä oman työnsä jäljestä. Meistä jokainen on tärkeä osa MV-tiimiä eikä täällä jää koskaan asioiden kanssa yksin.

Onnistuneiden rekrytointiemme kulmakiviä ovat jatkuva osaamisen päivittäminen, työhyvinvoinnista huolehtiminen sekä urapolkujen ja työntekijäkohtaisen kehityksen mahdollistaminen. Työntekijöillämme on käytössään jatkuvasti päivittyvä työhön liittyvä tietokanta, joka mahdollistaa onnistumisen kokemukset alan moderneimpien, energiatehokkaimpien ja ympäristöystävällisimpien ratkaisujen parissa.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain alan osaajia ja tulevaisuuden lupauksia. Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry(at)mv-jaahdytys.fi. Olemme yhteydessä sinua kiinnostavien toimenkuvien ja rekrytointitarpeidemme osalta. Muista mainita hakemuksessasi, mikäli olet suorittanut talotekniikan perustutkinnon, sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon tai kylmäasentajan perus- tai ammattitutkinnon. Ajokortti ja suoritetut alaan liittyvät luvat kannattaa tuoda jo hakemuksessa esiin.

HAEMME NYT