Ammattikeittiöt

Olemme kokonaisvaltainen suurkeittiölaitteiden huoltoihin, korjauksiin ja asennuksiin erikoistunut monimerkkihuolto. Huollamme kaikki Suomeen maahantuodut kylmät sekä lämpimät ammattikeittiölaitteet ja toimimme valtuutettuna takuuhuoltona tunnetuimmille laitemerkeille. Ylläpidämme kattavaa varaosavalikomaa asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

VIKAKORJAUKSET
Huollamme kaikki suomeen maahantuodut kylmät sekä lämpimät ammattikeittiö- laitteet ja toimimme valtuutettuna takuuhuoltona tunnetuimmille laite- merkeille.

ASENNUKSET
Asennamme kaikenlaiset ammattikeittiölaitteet yksittäisistä koneista aina keskuskeittiökokonaisuuksiin. Asennuskalustostamme löytyy myös kuorma-auto perälaitanostimilla sekä tarvittavat nosto- ja siirtolaitteet.

HUOLTOPÄIVYSTYKSET
Voit tilata meidät huoltamaan laitevikoja myös viikonloppuisin, erillistä päivystysmaksua vastaan.

LAITEMYYNTI
Mikäli päädyt uuden laitteen hankintaan, voimme myös tarjota teille sopivaa laitetta. Sitten, kun kaupat on tehty, asennamme laitteen, käytönopastamme henkilökuntanne ja toimitamme vanhan laitteen kierrätykseen.

KYLMÄLAITEHUOLLOT
Korjaamme ja asennamme kaikenlaiset elintarvikkeiden valmistukseen ja säilytykseen liittyvät kylmälaitteet aina jääpalakoneista pakastehuoneisiin. Olemme Tukesin valtuuttama kylmähuoltoliike, jolla on luvat ja ammattitaito korjata niin suuret kuin pienetkin kylmälaitteet keittiössäsi.

ENNAKOIVAT HUOLLOT
Kaikki mekaaniset laitteet vaativat huoltoa. Ennakoivan huollon tarkoitus on pidentää laitteen käyttöikää, parantaa toimintavarmuutta sekä vähentää äkillisten vikojen muodostumista. Säännöllisesti huollettu laite säästää kustannuksia ja parantaa työturvallisuutta!

Aika asentaa, korjata tai huoltaa?

Huoltosopimuskartoitus on aina maksuton, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.