metos dieta electrolux kalkinpoisto

Mitä tapahtuisi jo tiskikone tai uuni sanoisi sopimuksensa irti viikon kiireisimpänä päivänä? 
Laitteen rikkoutumisen taustalla on usein keittiön salakavala kitsaus eli kalkki. Kalkinpoisto olisi suositeltavaa tehdä 1-4 krt vuodessa kaikkiin keittiölaitteisiin, joissa käytetään vettä. Kalkkia kerääntyy esimerkiksi kahvinkeittimiin, painekeittokaappeihin, patoihin, uuneihin ja tiskikoneisiin.

Kalkkikertymät lisäävät veden ja sähkön kulutusta.
Laite viestii usein vasta silloin, kun hätä on suurin. Tiskikoneen metallipinnat harmaantuvat, kahvinkeittimet ja uunit hälyttävät, patoihin ilmestyy vikoja ja painekeittokaappien nopeus heikentyy selkeästi. Oireilevat laitteet huonontavat energiatehokkuutta lähtökohtaisesti aina. Ylimääräinen kertymä voi myös häiritä vedenpinnan tunnistusmekanismia ja johtaa ylitäyttöihin tai vesivahinkoihin. 

Pidentynyt huoltoväli kasvattaa riskejä.
Mikäli kalkinpoistoa ei tehdä, on riskinä laitteen tukkeumat, lämmityksen rikkoutuminen, ylikuumenemisesta johtuvat viat ja näistä johtuen tietysti kalliit korjaukset tai pahimmassa tapauksessa investointi kokonaan uuteen laitteeseen. Tarjoamme 31.12.2020 mennessä tilatuista kalkinpoistoista nyt rahanarvoisia etuja!