Pesu-, desinfiointi- ja huuhtelukoneet

MV-Jäähdytys palvelee ilmastoinnin jäähdytyksessä, kiinteistön lämmityksessä, erilaisissa pakkas- ja kylmätilatarpeissa, ammattikeittiölaitteiden huolloissa, asennuksissa ja korjauksissa sekä lisäksi kliinisten tilojen pesu-, desinfiointi ja huuhtelukoneisiin liittyvissä tarpeissa.

Pesu-, desinfiointi- ja huuhtelukoneilla on äärimmäisen tärkeä rooli useiden terveydenhoitoalan ammattilaisten työtehtävissä. Puhtautta tarvitaan esimerkiksi sairaaloissa, laboratorioissa, hammashoitoloissa, hoivakodeissa ja eläinlääkäriasemilla.

Myös välinehuollon sekä huuhteluhuoneiden laitteet tarvitsevat asiakaspalvelutaitoista asentajia, huoltojen tekijöitä, vikakorjauksia, varaosia sekä käyttäjien koulutuksia. Pesu- ja desinfiointikoneiden asennuksia ja huoltoja tekevät ainoastaan erikoislaitekoulutuksen käyneet asentajamme. Tunnemme asiakkaidemme erityistarpeet ja työskentelemme ammattimaisesti haastavissakin ympäristöissä.

Olemme valtuutettu takuuhuoltoliike ja keskitymme Franke Medicalin pesu-, huuhtelu- ja desinfiointikoneisiin. Näihin luetaan muun muassa Deko 190, Deko 25, Deko 260, Deko 2000.

Asiakkaan etu on meidän etumme ja siksi kaikki toimintamme tähtää minimoimaan ongelmatilanteet niin nyt kuin myös tulevaisuudessa.

DEKO Belimed WD290 korjaus
deko 260 korjausliike
Deko 25 korjaus

ASENNUKSET

Laiteasennuksia tekevät ainoastaan erikoislaite- koulutuksen käyneet asentajamme, jotka kytkevät laitteen sähkösyöttöön, vesiliitäntöihin ja viemäriin. Asennuspaikka siivotaan ja laitteen parametrit säädetään vastaamaan asiakkaan tarpeita. Asennettu laite testataan aina ja samalla säädetään pesuaineen annostelu sekä pesuteho. Opastamme mielellämme uuden laitteen käytössä ja viemme vanhan kierrätykseen.

HUOLTO

Huoltopäivystyksemme vastaa puhelimeen 24/7. Lisäksi teemme paljon ennakoivaa huoltoa. Tarkistamme mm. laitteen vikalokin ja teemme analyysin laitteen kunnosta ja mahdollisista alkavista vioista. Lisäksi todennamme ja dokumentoimme desinfiointi- tapahtuman sekä pesutehon. Näin huoltosopimus parantaa laitteen toimintavarmuutta ja vähentää merkittävästi äkillisten kuluerien ja vikatilanteiden syntymistä.

VIKAKORJAUKSET

Pesu- tai desinfiointilaitteen vika oireilee usein esimerkiksi näytön vika- koodina, kovina ääninä, ovien toimintahäiriöinä tai pesutuloksen huonontumisena. Korjattuamme laitteen tarkistamme sen aina pesulämpötiloja myöten. Poistuttuamme laitteen voi luottaa toimivan moitteettomasti myös muiltakin osin.

VARAOSAT

Me ymmärrämme terveydenhuoltoalan korkeat vaatimukset sekä aikajänteen kriittisyyden. Nopeus on valttimme ja sen takaavat osaavan henkilöstömme määrä, liikkuvat ja monipuoliset varaosa- varastomme sekä tietenkin älykäs ja jatkuvasti kehittyvä logistiikkamme.

KOULUTUKSET

Käyttökoulutusten lisäksi meihin kannattaa olla yhteydessä myös silloin, kun käytettävä pesuaine vaihtuu, pesuprosessiin suunnitellaan muutoksia tai pesuohjelmien ohjelmointiin kaivataan ammattilaisten apua.

KYLMÄTARPEET

Kysy meiltä ilmastoinnin jäähdytyksestä, lääke- jääkaapeista- ja pakastimista, olosuhde- kaapeista, syväpakkasista, apteekkirobottien eli varastoautomaattien tilojen jäähdytyksestä tai liikkuvista magneettikuvaushuoneista. MV-Jäähdytys toimittaa, asentaa ja huoltaa myös jäähdytyslaitteistot sekä kylmä- ja pakkastilat. 

Aika asentaa, korjata tai huoltaa?

Huoltosopimuskartoitus on aina maksuton, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.